5878D365-52C3-4436-B539-F1E6B52ECDC1

Rekonstruktiv Tatuering

 

Tatuering av vaneprydande ärr, självskade ärr.

Ibland kan ärrbildning kännas störande. Visste du att ett ärr från exempelvis en plastikoperation eller brännskada går att göra nästintill osynligt?
Metoden för ärrkamouflage bygger på att tillföra ett hudnära pigment som gör att ärret inte syns. Det fungerar bra på alla slags vita ärr på kroppen, i ansiktet eller runt bröstvårtorna. Även brännskadad hud kan få ett bättre utseende.

Har du genomgått en bröstreduktion ?

Vårtgårdspigmentering eller areola rekonstruktion som det heter på fackspråk, vänder sig till dig som har gjort bröstreduktion och behöver en ny bröstvårta. Metoden fungerar även utmärkt för dig som vill ändra färg eller storlek på dina befintliga bröstvårtor.
Ink Tattoo erbjuder en mängd nyanser på areola pigment, allt för att matcha den andra vårtgården eller ge dig den färg du önskar på båda vårtgårdarna. Pigmenten ändrar inte färg fast bleks sakta med tiden.
Tatueringen görs med extremt fina nålar som går jämnt in i huden utan att vibrera. Detta för att göra behandlingen nästintill smärtfri. Innan nålarna används  ligger de i sterila engångsmoduler för din säkerhet.

Få ärren att försvinna in i motiven

Tatuerarna hos oss på Ink Tattoo i Göteborg har erfarenhet av att tatuera personer som vill dölja ärr. För att  bäst göra detta anpassas själva motiven till ärret för att smälta in.

– Folk har fått upp ögonen för att det går att göra något åt ärr. De vi jag träffar har haft men eller komplex, för ärr är sällan snygga.

– Vanligast är att vi tatuerar över så kallade självskadeärr.

– Man vill inte att de ska synas och brukar inte ha speciella önskemål, man vill bara få det att se bra ut.

För att tatueringen ska passa ihop med ärret, utgår vi från hur ärren ligger och hur långa de är.

– Man kan till exempel göra trädgrenar av många ärr. Formen på ärret styr, för de buktar ut och då går det inte att göra en platt bild.

När det gäller planerat kejsarsnitt är ärret kortare än vid akut kejsarsnitt. För ett mindre ärr kan det räcka med att tatuera in en fjäder eller liknande. Tatueringar över ärr är inget man gör förrän ärren läkt ordentligt. Ett större ärr bör vara minst fem år gammalt för att tatueringen ska bli snygg, görs det tidigare syns för många olika färgskiftningar i själva ärret, som fortfarande är sprött och mjukt.

 

Våra tjänster

Ett urval av tjänster vi tillhandahåller

Laser

Laser

Tatueringsborttagning

Borttagning av svarta färgade pigment Med hjälp av laser.

Coverup

Coverup

tatuera över tattoos

Har du ett gammalt ex namn intatuerat har du en tatuering du har ångrat.

Vegan

Vegan

Tatuering, vegan

Önskar du göra en vegan tatuering så har vi koll på produkterna för just dig.

Rekostruktiv

Rekostruktiv

Rekonstruktiv tatuering

Återskapande av till exempel bröstvårtor eller täcka vaneprydande ärr.

Nyheter

There is always something new going on in our tattoo world. Check here for latest tattoo news.

hand-creative-blog-1

Drop in tattoo

Vi är har alltid Drop In tatuering i vår city tattoo studio i Göteborg - walk in i mån av tid, om vi inte redan är uppbokade med tatueringar. Kom inte drällandes i sista sekund innan stängning och tro du ska bli tatuerad. Ring gärna innan du kommer och kolla att vi har tid för drop in tatuering.

hands-brand-yourself

Uttryck dig själv

Taueringar är en fantastisk möjlighet till att marknadsföra dig själv. Med de rätta ttauteringarna kan du bli den du vill vara. Var dig själv - eller bli någon annan - det bestämmer du.

tattoos-being-an-artiists

Bli Tatuerare / Lärling

Skulle du passa i vårt team – är du pusselbiten vi inte visste vi saknade? Kan du tillföra bra energi och kreativa ideer till oss? Isåfall tycker vi du ska fortsätta läsa lite mer.

ink-tattoo-göteborg-tatuering-logo_gold_300x150px

Du hittar oss på Stora Arödsgatan 30 på Hisingen i Göteborg i samma studio som Skindiver tattoo.

(Vi sitter inte kvar på Baldersgatan 3 i Gamla Painted Pirate´s studion vid Ullevi)

Kommer du med tåg till Göteborg Centralstation, åk till Backaplan (Hjalmar Brantingsplatsen) och därifrån går buss 42 mot skogome till oss.

Du tar du dig lätt hit med kollektivtrafik. INK Tattoo och Skindiver Tattoo Studio finns på Stora Arödsgatan 30. Buss 42 mot skogome från Hjalmar brantingsplatsen ( backaplan ) 5-7 min, till hållplats Stora Arödsgatan. Gå uppför backen så ligger det på vänster sida. Om du åker bil är adressen densamma.. då slipper du gå uppför backen. Gratis parkering finns på adressen.
För busstider mm se Västrafik reseplanerare.

Det går även bra att komma med bil. Gratis parkering utanför studion.

Address

 

Ink Tattoo Studio                                               
Stora Arödsgatan 30
422 43 GÖTEBORG (Hisingsbacka)

Öppettider Vardagar
Måndag-Fredag 12-18
(ring innan, endast bokade besök)

 

Phone: +46 (0) 79 33 40 400
Email: inktattoogbg@gmail.com
Skype: Inktattoo

 

Find us