Cover up tatuering göteborg tattoo

Coverup

Cover up tatuering

Cover up tatueringar är ett populärt alternativ till laserborttagning av tatueringar och kan vara den perfekta lösningen för dig som ångrar eller har växt ur din tatuering.
Om du ska göra en cover up tattoo (som det heter på engelska) så ska du ha några saker i åtanke för att få det rätt.

Att tänka på vid en cover up tatuering

Alla tatueringar kan inte täckas över av nya. Tatueraren får en svår uppgift att mixa ihop den nya tatueringen med det gamla motivet.
Beroende på storleken och färgmättnaden i din gamla tatuering så måste tatueraren öka storleken på den nya tatueringen och använda mer färg. Tatuerare idag är väldigt skickliga och det finns lösningar på det mesta!

Lägga till ett gammalt motiv

I tillägg till en cover up tatuering så kan små ändringar i det befintliga motivet skapa nytt liv i din kroppskonst. Genom att tilläga ny färg kan du fått nytt liv i din gamla tatuering.
Om du till exempel har en tatuering i form av ett hjärta så kan tatueraren lägga till ett skelett, ett namn och kanske en dolk. Plötsligen har du en snygg och tidlös tatuering som håller i många år framöver och som du stolt kan visa upp igen.

Placering av din nya tatuering

Oavsett om du väljer att täcka över en gammal tatuering eller om du väljer att förbättra ditt nuvarande motiv, tänk noga igenom om du är nöjd med placeringen på din tatuering.
Om du inte är nöjd med din svanktatuering du gjorde 1994 när du och tjejerna åkte till Sunny beach på festresa, varför inte göra en mer vågad ryggtatuering som tar för sig lite mer? Detta är ett tillfälle då laserborttagning är ett alternativ och en ny mer vågad tatuering är ett annat.

Vill du glömda din tatuering och gå vidare eller vill du göra en helt ny och ta dina kroppsutsmyckningar till en ny nivå?
Cover up tatueringar är just nu det bästa alternativet till en tatuering som gått ur tiden och behöver förbättring. Om du har en tatuering du gillar, tycker om placering men inte tycker om motivet. Täck då över tatueringen med en ny.

 

Våra tjänster

Ett urval av tjänster vi tillhandahåller

Laser

Laser

Tatueringsborttagning

Borttagning av svarta färgade pigment Med hjälp av laser.

Coverup

Coverup

tatuera över tattoos

Har du ett gammalt ex namn intatuerat har du en tatuering du har ångrat.

Vegan

Vegan

Tatuering, vegan

Önskar du göra en vegan tatuering så har vi koll på produkterna för just dig.

Rekostruktiv

Rekostruktiv

Rekonstruktiv tatuering

Återskapande av till exempel bröstvårtor eller täcka vaneprydande ärr.

Nyheter

There is always something new going on in our tattoo world. Check here for latest tattoo news.

hand-creative-blog-1

Drop in tattoo

Vi är har alltid Drop In tatuering i vår city tattoo studio i Göteborg - walk in i mån av tid, om vi inte redan är uppbokade med tatueringar. Kom inte drällandes i sista sekund innan stängning och tro du ska bli tatuerad. Ring gärna innan du kommer och kolla att vi har tid för drop in tatuering.

hands-brand-yourself

Uttryck dig själv

Taueringar är en fantastisk möjlighet till att marknadsföra dig själv. Med de rätta ttauteringarna kan du bli den du vill vara. Var dig själv - eller bli någon annan - det bestämmer du.

tattoos-being-an-artiists

Bli Tatuerare / Lärling

Skulle du passa i vårt team – är du pusselbiten vi inte visste vi saknade? Kan du tillföra bra energi och kreativa ideer till oss? Isåfall tycker vi du ska fortsätta läsa lite mer.

ink-tattoo-göteborg-tatuering-logo_gold_300x150px

Du hittar oss på Stora Arödsgatan 30 på Hisingen i Göteborg i samma studio som Skindiver tattoo.

(Vi sitter inte kvar på Baldersgatan 3 i Gamla Painted Pirate´s studion vid Ullevi)

Kommer du med tåg till Göteborg Centralstation, åk till Backaplan (Hjalmar Brantingsplatsen) och därifrån går buss 42 mot skogome till oss.

Du tar du dig lätt hit med kollektivtrafik. INK Tattoo och Skindiver Tattoo Studio finns på Stora Arödsgatan 30. Buss 42 mot skogome från Hjalmar brantingsplatsen ( backaplan ) 5-7 min, till hållplats Stora Arödsgatan. Gå uppför backen så ligger det på vänster sida. Om du åker bil är adressen densamma.. då slipper du gå uppför backen. Gratis parkering finns på adressen.
För busstider mm se Västrafik reseplanerare.

Det går även bra att komma med bil. Gratis parkering utanför studion.

Address

 

Ink Tattoo Studio                                               
Stora Arödsgatan 30
422 43 GÖTEBORG (Hisingsbacka)

Öppettider Vardagar
Måndag-Fredag 12-18
(ring innan, endast bokade besök)

 

Phone: +46 (0) 79 33 40 400
Email: inktattoogbg@gmail.com
Skype: Inktattoo

 

Find us