Tatuerare Carl

Carl Gaddare

Hur blev han egentligen tatuerare?

Carl har varit aktiv inom tatuering i ett antal år. Slumpen gjorde att Carl började sin bana som tatuerare. Fastän det att han ifrån början bara skulle testa  blev hans tatueringar genast efterfrågade. Efter det att han arbetat parallellt som låssmed och tatuerare samtidigt ett par år valde han att enbart satsa på tatueringen . Ett lyckat val därför att Carl numera försörjer sig som tatuerare och tatuerar på heltid.

Vad gör han helst som tatuerare

Helst arbetar han främst i “black and grey” eller “blackwork” men gör även färgtatueringar. Stilar han arbetar i är realism och  semirealism men även mikro och minimalistiska tattoos, slutligen utan att skryta är han givetvis duktig i de flesta andra stilar med. Att vara noggrann är hans signum.

Detta har han gjort tidigare

2012-2015

Under en resa 2012 till Thailand reste han till Bangkok för att studera tatuering och tekniker inom tatuering.  Året därefter har han genomgått hygienutbildning 2013 i Ängelholm för tatuerare och piercare i syfte om att lära sig mer om hygienrutiner.

Men tiden gick innan han slutligen 2015 tog steget och startade som resultat av sin framgång en egen tatueringsstudio studio i Göteborg – Skindiver Tattoo studio.

Senare under samma år bilade han alltså tillsammans med Ori som är tatuerare från Israel från Sverige till Belgien för att deltaga i en Workshop om realistisk tatuering med Augis tattoo arrangerat av Inksane tattoo.

2016-2020

I Februari 2016 reste han  till Tyskland därför att han var inbjuden att vara gästtatuerare hos Inkit studio i en liten by vid namn Eitorf.

Februari 2018 flög han till Rumänien och var gästartist på Robert Tattoo Art i Bukarest. Sedan på hösten samma år i Oktober innan vintern då var det återigen bashygienutbildning i Göteborg för tatuerare och piercare. Senare i November var det Workshop i Spanien om “Drawing and Tattoo”. Där  i Barcelona fick Emanuele Dascanio undervisa i hyperrealism teckning.

Libertas - teckning av Emanuele DascanioPorträtt i färg gjort av Max Ghostar - tatuerare

Emanuele har som mest lagt 780 timmar på en av sina teckningar och har därfor omnämnts i flera artiklar om hyperrealism. Även Max Ghostar delade med sig av sina kunskaper under den del av kursen som handlade om tatuering och tatuering utav hyperrealism.

Men i Juni 2019 blev det en spontan resa till Kambodja för att vara gästartist hos Sorry Mum Tattoo på ön Koh Rong Samolem i byn M’pai Bay. En fantastisk upplevelse och erfarenhet alltså därför att detta innebar att arbeta under helt andra förutsättningar än dem vi har och är vana vid i Europa. Efter hemkomsten, närmare bestämt September samma år – öppnade Carl en ytterligare studio i Göteborg – Ink Tattoo Studio (vid Odinsplatsen)

2020 när Februari kom var han gästartist hos Snake Skin Tattoo i Neu Isenburg – Tyskland. Där tatuerade han tillsammans med “Snake Skin tattoo and Piercing team”. Det var en trevlig och nyttig erfarenhet i  toppmodern och ren tatueringsstudio men stor kontrast mot tatuering i Kambodja.

På fritiden när han inte är tatuerare

Ger han sig gärna ut i skog och mark, plocka lite svamp är ju alltid trevligt. Kanske en utflykt med båt på hav eller sjö men gärna i kombination med lite rofyllt fiske. Semester går helst till varmare trakter även om äventyr i snön lockar ibland.

Inte så ofta joggandes utan snarare i ett fordon som drivs med motor. Kör både bil och motorcykel. Lagar gärna mat. Helst av det godare slaget då han är lite utav en finsmakare.

 

Carls portfolio – tatueringar

Ett urval av tatueringar som Carl gjort

Våra tjänster

Ett urval av tjänster vi tillhandahåller

Laser

Laser

Tatueringsborttagning

Borttagning av svarta färgade pigment Med hjälp av laser.

Coverup

Coverup

tatuera över tattoos

Har du ett gammalt ex namn intatuerat har du en tatuering du har ångrat.

Vegan

Vegan

Tatuering, vegan

Önskar du göra en vegan tatuering så har vi koll på produkterna för just dig.

Rekostruktiv

Rekostruktiv

Rekonstruktiv tatuering

Återskapande av till exempel bröstvårtor eller täcka vaneprydande ärr.

Nyheter

There is always something new going on in our tattoo world. Check here for latest tattoo news.

hand-creative-blog-1

Drop in tattoo

Vi är har alltid Drop In tatuering i vår city tattoo studio i Göteborg - walk in i mån av tid, om vi inte redan är uppbokade med tatueringar. Kom inte drällandes i sista sekund innan stängning och tro du ska bli tatuerad. Ring gärna innan du kommer och kolla att vi har tid för drop in tatuering.

hands-brand-yourself

Uttryck dig själv

Taueringar är en fantastisk möjlighet till att marknadsföra dig själv. Med de rätta ttauteringarna kan du bli den du vill vara. Var dig själv - eller bli någon annan - det bestämmer du.

tattoos-being-an-artiists

Bli Tatuerare / Lärling

Skulle du passa i vårt team – är du pusselbiten vi inte visste vi saknade? Kan du tillföra bra energi och kreativa ideer till oss? Isåfall tycker vi du ska fortsätta läsa lite mer.

ink-tattoo-göteborg-tatuering-logo_gold_300x150px

Du hittar oss på Stora Arödsgatan 30 på Hisingen i Göteborg i samma studio som Skindiver tattoo.

(Vi sitter inte kvar på Baldersgatan 3 i Gamla Painted Pirate´s studion vid Ullevi)

Kommer du med tåg till Göteborg Centralstation, åk till Backaplan (Hjalmar Brantingsplatsen) och därifrån går buss 42 mot skogome till oss.

Du tar du dig lätt hit med kollektivtrafik. INK Tattoo och Skindiver Tattoo Studio finns på Stora Arödsgatan 30. Buss 42 mot skogome från Hjalmar brantingsplatsen ( backaplan ) 5-7 min, till hållplats Stora Arödsgatan. Gå uppför backen så ligger det på vänster sida. Om du åker bil är adressen densamma.. då slipper du gå uppför backen. Gratis parkering finns på adressen.
För busstider mm se Västrafik reseplanerare.

Det går även bra att komma med bil. Gratis parkering utanför studion.

Address

 

Ink Tattoo Studio                                               
Stora Arödsgatan 30
422 43 GÖTEBORG (Hisingsbacka)

Öppettider Vardagar
Måndag-Fredag 12-18
(ring innan, endast bokade besök)

 

Phone: +46 (0) 79 33 40 400
Email: inktattoogbg@gmail.com
Skype: Inktattoo

 

Find us