tatuerare_göteborg_tash_tattoo_tattostudio_tatuering_lärling

Tash (Lärling)

Vägen till att bli en professionell tatuerare är en ofta en lång och utmanande resa, men också mycket givande och belönande. En av de första stegen på den här resan är att vara lärling.

Som tatueringslärling arbetar jag tillsammans med en erfaren tatuerare och lär mig grunderna i tatueringskonsten. Jag lär mig om säkerhet, hygien, att kontrollera och använda utrustningen på rätt sätt, samt utvecklar mina tekniker för att skapa vackra och säkra tatueringar.

Jag har också möjlighet att praktisera och perfektionera mina färdigheter på kunder, men under övervakning och rådgivning från min mentor. Att vara lärling är en viktig roll eftersom det är under denna tid som jag börjar bygga upp min erfarenhet och kunskap om tatueringsbranschen.

Efter att ha fullbordat min lärlingtid, är nästa steg att bli en licensierad tatuerare. För att göra det, kommer jag behöva uppfylla vissa krav för att erhålla ett gesällbrev inom tatueringsyrket, men vanligtvis inkluderar det att genomföra en formell utbildning, överlämna tatueringsportfölj, samt delta i en certifieringsprocess för att bevisa dina färdigheter.

Som professionell tatuerare vill jag fortsätta att utveckla min stil och färdigheter, samt bygga relationer med kunder och samarbeta med andra tatuerare inom branschen. Att vara tatuerare kräver dedikation, hårt arbete och en ständig strävan efter att förbättra sig själv, men belöningarna är många, inklusive möjligheten att uttrycka din kreativitet, samt att skapa minnen och konstverk som kommer att vara med mina kunder för resten av deras liv.

Så, om du har en passion för tatueringskonsten och vill hjälpa mig i min karriär, är det dags att boka en tid hos mig som tatueringslärling så jag kan fortsätta att arbeta hårt för att uppnå mina mål.

 

 

Klicka gärna nedan och följ henne på TikTok.

Boka tid

Våra tjänster

Ett urval av tjänster vi tillhandahåller

Laser

Laser

Tatueringsborttagning

Borttagning av svarta färgade pigment Med hjälp av laser.

Coverup

Coverup

tatuera över tattoos

Har du ett gammalt ex namn intatuerat har du en tatuering du har ångrat.

Vegan

Vegan

Tatuering, vegan

Önskar du göra en vegan tatuering så har vi koll på produkterna för just dig.

Rekostruktiv

Rekostruktiv

Rekonstruktiv tatuering

Återskapande av till exempel bröstvårtor eller täcka vaneprydande ärr.

Nyheter

There is always something new going on in our tattoo world. Check here for latest tattoo news.

hand-creative-blog-1

Drop in tattoo

Vi är har alltid Drop In tatuering i vår city tattoo studio i Göteborg - walk in i mån av tid, om vi inte redan är uppbokade med tatueringar. Kom inte drällandes i sista sekund innan stängning och tro du ska bli tatuerad. Ring gärna innan du kommer och kolla att vi har tid för drop in tatuering.

hands-brand-yourself

Uttryck dig själv

Taueringar är en fantastisk möjlighet till att marknadsföra dig själv. Med de rätta ttauteringarna kan du bli den du vill vara. Var dig själv - eller bli någon annan - det bestämmer du.

tattoos-being-an-artiists

Bli Tatuerare / Lärling

Skulle du passa i vårt team – är du pusselbiten vi inte visste vi saknade? Kan du tillföra bra energi och kreativa ideer till oss? Isåfall tycker vi du ska fortsätta läsa lite mer.

ink-tattoo-göteborg-tatuering-logo_gold_300x150px

Du hittar oss på Stora Arödsgatan 30 på Hisingen i Göteborg i samma studio som Skindiver tattoo.

(Vi sitter inte kvar på Baldersgatan 3 i Gamla Painted Pirate´s studion vid Ullevi)

Kommer du med tåg till Göteborg Centralstation, åk till Backaplan (Hjalmar Brantingsplatsen) och därifrån går buss 42 mot skogome till oss.

Du tar du dig lätt hit med kollektivtrafik. INK Tattoo och Skindiver Tattoo Studio finns på Stora Arödsgatan 30. Buss 42 mot skogome från Hjalmar brantingsplatsen ( backaplan ) 5-7 min, till hållplats Stora Arödsgatan. Gå uppför backen så ligger det på vänster sida. Om du åker bil är adressen densamma.. då slipper du gå uppför backen. Gratis parkering finns på adressen.
För busstider mm se Västrafik reseplanerare.

Det går även bra att komma med bil. Gratis parkering utanför studion.

Address

 

Ink Tattoo Studio                                               
Stora Arödsgatan 30
422 43 GÖTEBORG (Hisingsbacka)

Öppettider Vardagar
Måndag-Fredag 12-18
(ring innan, endast bokade besök)

 

Phone: +46 (0) 79 33 40 400
Email: inktattoogbg@gmail.com
Skype: Inktattoo

 

Find us